آموزش آشپزی( البته از زبان ِ دیگران)

از اون روزی که پست  ترّقه رو گذاشتم، سیل ِ آوردن ِ ترقه برای من از طرف پدر شروع شد و الان  که من اینجا در خدمتونم یک منبع بس عظیم در داشتن مواد محترقه هستم!

پ.ن1: خودمونیم ها، من که ترقّه بازی و آتیش بازی و غذاهای چهارشنبه سوری رو دوست دارم. مخصوصا یکی از غذاهای محلی ِ اطراف ِ خودمون.

تُرشه تره!!!

حس کردم تو این حال و هوای عید ، گذاشتن طرز ِ تهیه ی یه غذای گیلانی ، اون هم از نوع اصیلش می تونه جالب باشه و باعث ایجاد لذت بشه!

براى 6 نفر

مواد لازم

1_ سبزى _ یک کیلو: جعفرى, تره, گشنیز, نعناع , کمى اسفناج و کمى خلواش(خنش) اگر در دسترس باشد

2_ سیر _  یک و نیم بته

3_ برنج _ یک قاشق غذاخورى

4_ تخم مرغ _ 4 عدد

5_ آب نارنج یا آبغوره _ یک فنجان(تا حدى که ترش شود)

6_ روغن یا کره _ تقریبا 200 تا 250 گرم

7_ زردچوبه, فلفل و نمک _ به اندازه کافى

طرز تهیه

سبزى را تمیز کرده و شسته, ریز خرد مىکنیم و با یک قاشق برنج شسته شده و با دو سه لیوان آب مىپزیم. بعد سیر را پوست کنده و با کمى نمک با گوشت کوب له مىکنیم و با کره یا روغن و کمى زردچوبه تفت میدهیم تا طلایى شود. وقتى که سبزى پخت نصف از سیر سرخ شده را به آن اضافه کرده و در بقیه سیر کمى دیگر روغن ریخته, تخم مرغ ها را در آن شکسته و سرخ مىکنیم, تخم مرغهاى سرخ شده را همراه با نمک وفلفل و آب نارنج به سبزى اضافه کرده یکى دو جوش که زد و خورش جا افتاد برمىداریم. آب این خورش نباید زیاد باشد. آن را بدون سبزى خلواش هم مىتوان تهیه نمود.

پ.ن2: اگه از کسانی هستین که به تُرشی جات علاقه ی خاصی دارین پیشنهاد میشه که از آبغوره استفاده کنید!

پ.ن 3: بگم که خودم چون طرز تهیش رو بلد نبودم از سایتی برداشتمش!

پ.ن 4: بگم که این غذا  بر خلاف ظاهر زشتش طعم و مزه ای داره  که هیچ وقت فراموشش نمی کنین!

 

/ 11 نظر / 9 بازدید
نمایش نظرات قبلی
عالیه

دهنم آب افتاد پریناز!! باریکلا به تو خانوم خونه دار!

خانوم زیگزاگ

من عاشق غذاهای گیلانی‌م!!! مخصوصن باقلاقاتوقش[نیشخند]

آ * ن * ت * ی * گ * و * ن * ه

خدایی خوب شد شفاف سازی کردی ... میخواستم ازت بپرسم خودت هم بلدی درست کنی ؟؟؟!!! آخه غذا های شمالی خیلی سخته ولی همه اش خوشمزه است ....

سمانه م.

پرییییییییییییییییییینااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااز[عصبانی] حالا من که امکانات درست کردنش رو ندارم هی بیام اینجا دهنم آب بیافته برم[گریه][گریه][گریه][گریه][گریه][دلشکسته][دلشکسته][دلشکسته][دلشکسته]

یاسمن

[متفکر]این که عکس ترش تره نیست بچه جان.اونی که تو گذاشتی لپه داره و مرغ ترشه

Emovi.like.no.other

[ناراحت]وقتایی که پست میذارین هیچ به این نکته توجه می کنید ممکنه کسی ناهار نخورده باشه یا شام ؟! آره ؟! خب من الآن می خوام از اینا !

یاسمن

[نیشخند]خوب نیست دیگه.آخه ترش تره کی مرغ داره ؟ها؟

HoDa

متاسفانه من هر غذایی که توش سیر داشته باشه نمی تونم بخورم!!!

پیرهن پری

خب از اسمش معلومه که خیلی خوشمزه اس :دی واسه خیلی غذاها همینجوریه ، یعنی اصن شکل و شمایلشون قشنگ نیست ولی طعمشون خوشمزه اس :دی البته خب این که قشنگه که قیافه اش هم :دی

حامد

میبینم که کم کمک داری راه رسم آشژزی رو یاد میگیری و خودتو بهش عادت میدی[نیشخند] بهت تبریک میگم.. همینطوری ادامه یبدی خودتم یه چیزائی یاد میگیری[هورا][نیشخند]